VALOKUVASIVUT

Senioriyhdistykselle on lähetetty ja tulee jatkuvasti erilaisia aiheryhmiä (7 kpl) käsitteleviä: - luokkakuvia, - vanhojen päivän kuvia, - penkkarikuvia, - ylioppilaskuvia, - opettajien kuvia, - juhlien, retkien ym. kuvia, - rakennusten kuvia.

Näille jokaiselle lajille on oma koontisivu / taulukko, johon ne on linkitetty vuosijärjestykseen ja sieltä klikkaamalla pääsee katsomaan v. 1928 lähtien valitsemansa vuoden luokkakuvia jne...

Klikkaa ensin haluamaasi linkkiä, niin pääset kyseisen kuva-aiheen sivulle:  

1. LUOKKA- JA RYHMÄKUVIA 2. TUTOR-OPPILAIDEN RYHMÄKUVAT
3. VANHOJEN PÄIVÄN KUVIA 4. PENKKARIKUVIA
5. YLIOPPILAS- JA RIEMUYLIOPPILASKUVIA 6. OPETTAJIEN JA HENKILÖKUNNAN KUVIA
7. JUHLIEN, RETKIEN YM. KUVIA 8. RAKENNUSTEN KUVIA

Kuvia otetaan jatkuvasti lisää sivustolle. Jos sinulla on Yhteiskouluun tai Lukioon liittyviä kuvia, niin lähetä ne sähköpostin liitteinä jaakko.harjuvaara(at)gmail.com ja paperikuvien lähettämisestä voit sopia sähköpostin kautta tai 040 5336244.
Toivomme, että jos tiedät / muistat kuvissa olevien henkilöiden nimet, niin laitat nimitiedot mukaan ja mielellään myös luokan ja vuosiluvun, jolloin kuva on otettu. Jos haluat, kuvien yhteyteen liitetään sinun nimesi lähettäjänä. Jos toivot jonkun sivuilla kävijän ottavan yhteyttä, niin voimme laittaa haluamasi yhteystiedon näkyville.
Ei kannata arkailla lähettää hiukan harmaita tai pienikokoisia vanhoja kuvia, sillä niitä voidaan kuvankäsittelyllä saada paremmin näkyviksi.

Senioriyhdistys kiittää jo etukäteen lisäkuvista!SENIORIYHDISTYKSEN ETUSIVULLE